NAAR BOVEN

▲▲▲▲

▲▲▲▲

De laatste 5 aanvullingen

Het laatste nieuws

Onze bewoners

Huismeester VvE

OMNIA wonen

Activiteitencommissie

OMNIA WONEN

Scheepssingel 12

3841 KS  Harderwijk

T: (0341) 27 87 77

E: info@OmniaWonen.nl

I: www.OmniaWonen.nl


U kunt ons bellen van
maandag t/m vrijdag
tussen 8:30 en 12:00 uur

T: (0341) 27 87 77


De woonadviseur voor de huurders

in het complex van De Bogen
is Willem Roos, hij is te bereiken
via
info@OmniaWonen.nl


HEEFT U EEN
SPOEDEISEND REPARATIEVERZOEK
BUITEN ONZE OPENINGSTIJDEN?

Belt u naar (0341) 27 87 77

Wij verbinden u automatisch
door met onze storingsdienstEVEN VOORSTELLEN …

Graag stel ik mezelf even aan u voor… Mijn naam is Willem Roos en ben van oorsprong Amsterdammer. Nadat ik eerder in Wijk bij Duurstede, Almere en Amersfoort heb gewoond, woon ik nu sinds 3 jaar in het mooie Harderwijk samen met mijn partner Bea. Ik kom hier al vanaf mijn eerste levensjaar omdat mijn ouders vaak in deze omgeving op vakantie gingen.


Per 1 augustus jl. ben ik in dienst getreden bij Omnia Wonen, in de functie van Woonadviseur. In mijn vrije tijd loop ik graag in het bos; bij voorkeur als de zon net opkomt of als deze net ondergaat. Ik ben dan op zoek naar het wild wat er rondloopt; zwijnen, reeën en herten. Ook de sportschool bezoek ik regelmatig, maar niet te fanatiek hoor… Daarnaast luister ik graag naar muziek. Tot zover even een kleine introductie van mezelf… Wellicht komen we elkaar binnenkort tegen!


U kunt mij tussen 08.30 en 12.00 uur telefonisch bereiken via (0341) 27 87 77 (behalve woensdag). U kunt ook een e-mail sturen naar info@omniawonen.nl


Groet en tot ziens!

Willem Roos

Woonadviseur Omnia Wonen voor De Bogen

REPARATIES EN SCHADE AAN DE WONING

Omnia doet er alles aan om uw woning in een goede conditie te houden. Iedere woning heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Bovendien kunnen dingen kapot gaan. Wij zorgen grotendeels voor het onderhoud en de reparaties aan de woning. Maar voor een aantal zaken draagt u als huurder zelf een steentje bij. In deze brochure leggen wij u uit wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten als het gaat om onderhoud en reparaties.

SERVICE HUURDERSONDERHOUD VAN OMNIA

Stel, u heeft een lekkende kraan of een verstopt toilet, wat doet u? Lost u het zelf op of belt u een loodgieter? Als u lid bent van het Service Huurdersonderhoud, hoeft u zich hier voortaan niet meer druk om te maken. Het Service Huurdersonderhoud is een service waarbij wij tegen betaling kleine reparaties voor u uitvoeren, die normaal gesproken voor uw rekening komen.


Lage kosten

Het Service Huurdersonderhoud kost € 3,99 per maand. U betaalt geen materiaalkosten als wij iets repareren of vervangen dat standaard tot de woning behoort. Ook de kosten van arbeid zijn opgenomen in het abonnementsgeld. Wij brengen wel kosten in rekening als de reparatie of vervanging duidelijk het gevolg is van (moedwillige) schade of slordigheid.
Wij laten u dat uiteraard weten voordat wij de werkzaamheden uitvoeren.


Met dit formulier sluit u het Service
Huurdersonderhoud af