NAAR BOVEN

▲▲▲▲

▲▲▲▲

De laatste 5 aanvullingen

Het laatste nieuws

Onze bewoners

Huismeester VvE

OMNIA wonen

Activiteitencommissie

VVE METEA

Einsteinbaan 6

3439 NJ Nieuwegein

T: (030) 600 39 39

E: vve@vvemetea.nl


De VvE Metea Nieuwsbrieven


PROTOCOL VERGADEREN MET VVE METEA

Vanaf 1 juli wonen medewerkers van VvE Metea weer beperkt vergaderingen bij en vanaf medio september worden de meeste vergaderingen zelfs weer fysiek (en in aanwezigheid van de VvE Manager) georganiseerd. VvE Metea heeft hanteert een protocol verantwoord vergaderen, dit protocol is per 5 november jl. geactualiseerd naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom de bestrijding van het Covid-19 (Corona) virus. Het protocol kunt u downloaden en lezen door hier te klikken.


Het protocol kan bijdragen om de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers van vergaderingen te borgen en het risico op verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. De mogelijkheid om digitaal te vergaderen blijft natuurlijk bestaan. Meer informatie over deze maatregelen en digitaal vergaderen is te vinden via andere nieuwsberichten op onze website.

VvE METEA UIT NIEUWEGEIN

VvE Metea helpt sinds 1995 Verenigingen van Eigenaren met handige VvE-beheerpakketten en aanvullende VvE-diensten bij het onderhoud en het administratief, bouwkundig en financieel beheer van hun complex.

Dat scheelt tijd, zorgen én kosten. Met ongeveer 40 medewerkers ontzorgen wij ruim 600 VvE’s door heel Nederland.


Wij ontzorgen het appartementencomplex De Bogen

We hebben ervaren VvE-beheerders, een eigen afdeling bouwkunde én een afdeling verzekeringen met een eigen AFM-vergunning. Als fullservice VvE-beheerder zijn we dus thuis in alle facetten van de VvE-markt en kunnen we snel schakelen. U kunt altijd bouwen op onze jarenlange ervaring als VvE-beheerder en up-to-date kennis van bijvoorbeeld wet- en regelgeving. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van dringende storingen of problemen.


Gecertificeerd Beheerder

VvE Metea heeft een AFM-Vergunning, het SKW-certificaat Beheerder van Vereniging van Eigenaren en het SKW-certificaat Algemene Woning Keuring.