NAAR BOVEN

▲▲▲▲

▲▲▲▲

De laatste 5 aanvullingen

Het laatste nieuws

Komende werkzaamheden

Overleden bewoners

Wijkagent en BOA

Onze bewoners

UPDATE VAN DE HUISMEESTER

Er is in de afgelopen maanden door onze enthousiaste commissies weer veel werk gedaan

  • Zo heeft de activiteitencommissie spulletjes verkocht op de kleedjesmarkt om wat geld in de pot te hebben om dingen te organiseren.
  • Waren er veel mensen aanwezig bij de Schoonmaakdag.
  • En was er een geslaagde Burendag met barbecue.
  • De tuincommissie is iedere donderdagmorgen in de binnentuin bezig. Er komt nu een winterstop, omdat er weinig te doen is. Een nieuwe start is weer in maart.
  • Ook is de technische commissie druk bezig met verduurzaming. Ze hebben een gesprek gehad met een energiecoach. Zij kijken naar bezuinigingen op de huidige installaties en onderzoeken mogelijkheden voor de lange termijn.


  • Het klusteam heeft ook diverse klusjes opgepakt, zoals het reinigen van de regenpijpen en de grintputjes op de galerijen vervangen.


Verder zijn er diverse woningen van eigenaar/ huurder gewisseld. Op deze website komt is er een nieuwe rubriek waar iedereen zich kan/ mag voorstellen.


Op het kantoor van de huismeester staat een verzamelbak voor defecte elektrische apparaten. Deze gaan naar een afdeling van ’s Heerenloo voor recycling.


Nog steeds lopen er wel eens vreemde mensen naar binnen door één van onze vier ingangen. Houd de leefomgeving veilig en kijk even achterom of er niet iemand met u meeloopt.


In de fietsruimte van de toren staan erg veel fietsen. Als u die weinig gebruikt wilt u de fiets dan in uw eigen berging plaatsen, zodat mensen die dagelijks fietsen ook ruimte hebben.


Hartelijke groet van Jeannette Flos


UW HUISMEESTER IS JEANNETTE FLOS

M: 06- 51 60 75 00

E: Huismeester@VvE-deBogen.nl


Haar kantoor bevind zich op de Bazuindreef 57 te bereiken
via de binnentuin van De Bogen


Spreekuur huismeester
voor iegenaren van De Bogen
iedere dinsdag van 09:00 - 10:00 uur


Jeannette is aanwezig op de

dinsdag, woensdag en donderdag

van 08:00 tot 12:00 uurMededelingen van de huismeesterHUISMEESTER VAN
DE BOGEN