NAAR BOVEN

▲▲▲▲

▲▲▲▲

De laatste 5 aanvullingen

Bewoners die zijn overleden

Wijkagent en BOA

Komende werkzaamheden

Het laatste nieuws

MFC De Bogen

UPDATE VAN DE HUISMEESTER

We willen allemaal een fijne en schone leefomgeving. In een appartementencomplex heb je veel gedeelde ruimtes: de entrees, galerijen, liften, trappenhuizen, bij De Bogen hebben we ook een parkeergarage en een heerlijke binnentuin.


We hebben een schoonmaakbedrijf: De MIK. En voor de tuin: Sight Landscaping (was voorheen Gresbo). Toch moeten we ook zelf een steentje bijdragen.


De galerijen worden jaarlijks schoongespoten door De MIK, maar we moeten wel zelf ons stukje van de galerij voor de rest van het jaar schoonhouden. Dat geldt ook voor de balkons. Gooi af en toe een emmer water door het afvoerputje. We hebben veel last van verstoppingen in de regenpijpen, een logisch gevolg van bloemetjes en plantjes en klusjes op het balkon.

Er gaat zand vastzitten in de afvoer. Bij harde buien veroorzaakt dat problemen bij uw medebewoners.

Binnenkort start de technische commissie om preventief bij ieder balkon te kijken of de regenpijpen (HWA’s) goed doorlopen.


Ook is er nog steeds overlast van uitwerpselen van huisdieren. In de parkeergarage op de galerijen en in de binnentuin. Ik begrijp de liefde voor uw huisdieren, maar zorg ervoor dat zij geen overlast voor anderen veroorzaken. Ik ruim regelmatig kattenpoep op in de parkeergarage en heb zakjes neergelegd in de nissen bij parkeerplaats 37 en 1. Helaas verdwijnt soms de hele rol?


Er liggen vaak folders en kranten boven op de brievenbussen. Als u die niet wilt, kan ik voor u een NEE/NEE sticker op uw brievenbus plakken.

Rommel bij binnenkomst is niet fijn: er staat een papiercontainer om de hoek.


Er is weer meer overlast van jongeren rondom ons complex. Meldt dit; op alle mededelingenborden hangt een papier bij wie en waar. Ook op onze website: www.debogenharderwijk.nl  kunt u dit vinden.


Een leuk initiatief zijn de boekenkasten in blok 4 en 5. Deze zijn bedoeld voor boeken. Maar ook puzzels wisselen regelmatig van eigenaar. Deze kast is niet bedoeld voor andere 2e hands spullen en ook niet voor levensmiddelen. Daar zijn andere inzamelpunten en instanties voor.


Helaas duurt de renovatie van de balkons op de 4e verdieping van blok 4 langer dan gepland, en geeft dit extra overlast.


De zonnepanelen zijn geplaatst op het dak van blok 2, 3 en 4. Deze energie wordt gebruikt voor de algemene ruimtes: ze leverden direct al energie op.


De renovatie van de liften in blok 4 en 5 had heel wat voeten in de aarde. Uiteindelijk goed verlopen.

Veel dank aan de TC. De restpunten waren nog wel een dingetje maar alles functioneert weer naar behoren.


Ook een nieuw parkeerhek naar de parkeergarage werd geplaatst. Iedereen met een parkeerplaats moest zijn button omwisselen voor een sticker.

De verkeerslichten verdwenen. Dit werkte niet echt optimaal, daarom zijn ze weer in werking gezet.


De entrees van blok 1 en 2 hebben een opfrisbeurt gehad. Schilder Peter van Beek heeft mooi werk geleverd. Hij doet ook schilder- en behangwerk bij u thuis, zijn advertentie staat elders in dit boekje.


Er zijn op dit moment veel werkmensen bezig in De Bogen. Helaas lopen er ook regelmatig mensen zomaar naar binnen voor een collecte of verkoop. Vraag gerust wat ze hier komen doen of vraag naar een legitimatie, en maak er een foto van. Onderhoudsklussen worden gemeld op de borden en ook op de website.


Op dinsdagmorgen van 09:00 tot 10:00 uur is er inloopspreekuur in het huismeesterkantoor en kunt u met alle vragen bij mij terecht.


Verder ben ik op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen aanwezig van 08:00 tot 12:00 uur en bereikbaar op 06-51 60 75 00 of per mail: huismeester@VvE-DeBogen.nl.


Hartelijke groet, Jeannette Flos

Huismeester De Bogen


UW HUISMEESTER IS JEANNETTE FLOS

M: 06- 51 60 75 00

E: Huismeester@VvE-deBogen.nl


Haar kantoor bevind zich op de Bazuindreef 57 te bereiken
via de binnentuin van De BogenSpreekuur huismeester voor
woning-eigenaren van De Bogen
iedere dinsdag van 09:00 - 10:00 uur


Jeannette is aanwezig op de

dinsdag, woensdag en donderdag

van 08:00 tot 12:00 uur


Klik op een foto voor een uitvergroting


HUISMEESTER VAN
DE BOGEN